MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisalılara Hitap Etti

05 Şubat 2024 - 09:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin' Açık Hava Toplantısı kapsamında, Manisalılarla buluştu.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Manisalıya hitap eden MHP Lideri Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Manisa’nın bir kez daha ehline emanet edileceğine inandığını vurgulayarak, “Partimizi temsilen Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Cengiz Ergün’ü bir kez daha iradenize ve takdirinize emanet ediyorum” dedi.

Alanı dolduran Manisalılara, “Tekrar söyleyiniz, 29 Mart 2009 tarihinden beri Manisa’nın çehresini güzelleştiren, zincirlerini söken, talihini değiştiren, birikim ve tecrübesiyle adından söz ettiren Sayın Cengiz Ergün ile yola devam diyor musunuz?” sorusunu yönelten Bahçeli’ye, on binler hep bir ağızdan ‘Evet’ karşılığı vererek, Başkan Ergün’e desteklerini gösterdi.

“Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temalı açık hava toplantısı kapsamında Manisa’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Manisalıya hitap etti.

Manisa’nın heyecanla dalgalandığını ve coşkusuyla göz kamaştırdığını belirten MHP Lideri, “Hepinizi en kalbi duygularımla, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Şehzadeler Kentimizde hayat mücadelesi veren her kardeşimle birlikte aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Birlikte çok daha güçlüyüz. Hep beraber çok daha güvendeyiz. “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin”, “Manisa Bizim, Türkiye Hepimizin” 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine 56 gün kala sizlerin huzurundayız, kalbimiz her zamanki gibi Manisa’yla bir çarpıyor” dedi.